OM OS
Bygholm Landbrugsskole og Konferencecenter bespiser dagligt ca. 200 landbrugsskoleelever morgen, middag og aften. I konferenceafdelingen bespiser vi næsten dagligt mellem 20-350 kursister og konferencedeltagere. Vi har vores eget pølsemageri/røgeri, hvor vi laver pålæg, bacon, charcuterier og meget andet, som du skal være med til at udvikle.
Vi er meget stolte at kunne holde et højt fagligt niveau samtidig med, at vi udvikler os i tråd med tidens tendenser inden for mad og køkkendrift.
Arbejdstiderne er typisk mellem kl. 6.00 – 14.44, med én aftenvagt om ugen. Den ligger oftest fra kl. 11.00 – 19.00. Derudover arbejder vi ca. hver 4. weekend, hvorefter man har én fridag ugen efter.
Vores menuplaner spænder altså fra elevernes hverdagsmad til gourmet. Eleverne får dagligdagsmad, mens konferencegæster oftest får en topmoderne menu med det hele. . Denne vifte af opgaver betyder, at arbejdstiden både kan ligge dag, aften og weekend, men du har medindflydelse på planlægningen.
På Bygholm Landbrugsskole værner vi om vores team. Vi er meget forskellige både personligt og fagligt, og det ser vi som en styrke. Vi ved, og vi respekterer, at for at kunne fungere ordentligt på sin arbejdsplads, skal der også være tid til privatliv og familie mm.
Kort sagt, kan man om os sige: Vi kan meget…, og vi vil mere …
OM DIG
Som kok på Bygholm Landbrugsskole har du brug for et højt fagligt niveau. Det vil sige, at du kan dine grundteknikker, og at du kan arbejde selvstændigt, men også at du kan og vil lære af os andre, samt lære fra dig.
Du er opdateret på kokkefaget, og ved hvad der rører sig rundt omkring i landet.
Du brænder for dit håndværk, du elsker at stå i et køkken. Og du søger ikke dette job, blot fordi du vil geare ned, og have et 7-16 job.
Du skal kunne give og modtage konstruktiv kritik, det er den måde vi udvikler os sammen på. Og så har du selvfølgelig forståelse for, hvornår ting kan diskuteres, og hvornår du bare siger javel.
Du skal vælge os, fordi vi vil se dig lykkes, så du kan bidrage til og styrke vores organisation. Det tror vi på skaber den bedste oplevelse, for kunder, for elever og for os.
Om ansøgningen:
Få flere oplysninger om jobbet hos køkken- og konferencechef Jonas Bernhardt på tlf. 30 62 55 17.
Ansøg via Jobindex
Ansøgningsfrist onsdag den 20/11 kl. 12.00
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 48.