Bygholm
Landbrugsskole

Underviser til Landbrugets Lederuddannelse

Vil du være med på et hold af kompetente undervisere, der inspirerer og er med til at udvikle de unge, der bliver fremtidens fødevareproducenter? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende, udviklende og innovativ uddannelsesinstitution, så er chancen der nu - Bygholm udvider lærerstaben!

Det er ikke et krav, at du har erfaring som underviser, men du skal være nysgerrig og interesseret i andre mennesker og god til at danne relationer. Du skal have gennemslagskraft, når du formidler. Du har erfaring fra arbejdslivet, men ikke nødvendigvis indsigt i landbrugserhvervet.  Det er dine joberfaringer, som giver dig ballast i din argumentation, og du skal have lyst til bruge dette til at forme de unge og både kunne udfordre dem og inspirere ind i en fremtid med et landbrugserhverv i forandring.

Undervisning på Landbrugets Lederuddannelse vil sige, at du holder oplæg om de teoretiske dele af fagene, og at du vejleder de studerende i projektarbejde, engagerer dig i deres personlige udvikling og giver sparring til, hvordan studerende kan blive aktive deltagere i fremtidens landbrugserhverv.

Du skal kunne bidrage indenfor flere af områderne

  • Ledelse (praktisk personaleledelse, personlig lederudvikling)
  • Strategi og virksomhedsudvikling eller organisationslære
  • Projektstyring
  • Erhvervspolitik, samfundsforhold og international økonomi og politik

Du skal indgå i et tæt samarbejde i et lærerteam omkring koordinering og udvikling af lederuddannelsen.
Der er mulighed for også at byde ind på undervisning i andre fag/fagområder afhængigt af din uddannelse og jobbaggrund.

Du skal have en kort eller lang videregående uddannelse. Du skal være indstillet på at starte på Erhvervspædagogiks Diplomuddannelse efter ca. et års ansættelse, hvis du ikke har tilsvarende formelle kompetencer i forvejen.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, men hvis det passer dig bedre med en 30-timers-stilling, er vi også åbne for det. Den ugentlige fordeling og placering af arbejdstiden er til en vis grad fleksibel, og der vil være mulighed for at lægge en del af forberedelsesarbejdet hjemme.

Ansøgningen:

Få flere oplysninger om jobbet hos uddannelseschef Lotte Ipsen på tlf. 40 33 17 99.

Ansøgning + CV med foto sendes til forstander Erik Kristensen på ekk@bygholm.dk

Ansøgningsfrist fredag d. 16. juni kl. 12.00

Vi forventer at gennemføre samtaler onsdag den 21/6-23, og forventer at du kan starte d. 1. august 2023