Bygholm
Landbrugsskole
291209 Bygholm Landbrugsskole 0055

Markedsførings- og PR-medarbejder søges

Bygholm mangler dig, der kan tiltrække flere elever til vores landbrugsskole og få gæsterne til at strømme til vores kursuscenter gennem salg, PR og kommunikation.

Har du det særlige drive, der skal til for at få flere elever til at vælge en ungdomsuddannelse på Bygholm? Kan du tænke strategisk og føre planerne ud i livet?

Som markedsførings- og PR-medarbejder på Bygholm kommer du til at arbejde i en uddannelsesinstitution, som udvikler sig med lynets hast.  Derfor har vi brug for dig, der er nytænkende, digital og god til at ramme målgrupper på alle de relevante platforme.
Vi er også et kursuscenter, og du får opgaven med at markedsføre stedet, så flere får lyst til at holde deres arrangementer hos os.

På Bygholm vrimler det med gode historier, og det er dig, der sørger for, at pressen, de sociale medier - ja hele verden får indblik i, hvad der sker af spændende ting.

Med reference til forstanderen kan du se frem til et tæt samarbejde med skolens elever, medarbejdere og andre interne og eksterne nøglepersoner. Selvom du har mange kontaktflader, er jobbet selvstændigt.

Om dig

 • Du trives i krydsfeltet mellem salg, markedsføring og PR

 • Du har en relevant uddannelse inden for salg og markedsføring samt praktisk erfaring

 • Du har grafisk sans

 • Du navigerer selvfølgelig hjemmevant på de sociale medier og bruger flittigt ord, billeder og video i dit arbejde

 • Du får inspiration og energi af at være i kontakt med mange unge mennesker, kollegaer og kursister, for på Bygholm er der liv døgnet rundt

 • Du har faglig og personlig gennemslagskraft

 • Du er fleksibel og frisk på aften- og weekendarbejde i begrænset omfang

Om os
Der sker altid noget på Bygholm! Med over 200 unge mennesker på skolen kommer du til at arbejde i et levende miljø, og du får dedikerede kolleger, der alle arbejder sammen om at gøre Bygholm til det bedste sted at tage sin landbrugsuddannelse.
Bygholm er en af Danmarks 14 skoler, der uddanner faglærte landmænd, produktionsledere og agrarøkonomer. Desuden udbyder vi AMU kurser inden for landbrugserhvervet.
Til landbrugsskolen er der tilknyttet en kostskole, hvor ca. 85% af de studerende bor.
Vi er også et kursuscenter, der faciliterer mange møder, konferencer og festarrangementer på almindelig markedsvilkår.

Det får du

 • Et fast job på fuld tid
 • En alsidig opgaveportefølje
 • Et godt arbejdsmiljø
 • Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i statens overenskomst.

Send os din ansøgning
Lyder stillingen som noget for dig, skal du sende os en ansøgning og CV senest torsdag d. 23. september 2021 klokken 12 til forstander Erik Kallehave Kristensen på info@bygholm.dk. Skriv ”Markedsføring- og PR-medarbejder” i emnefeltet.
Vi holder samtaler i uge 39.

Forventet tiltrædelsesdato: 1. november 2021.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om stillingen. Kontakt forstander Erik Kallehave Kristensen: 4043 2799.

Læs mere på bygholm.dk og bygholmkursuscenter.dk

Kom til Mini Åbent hus i efteråret. Læs mere